Module bewegen

Categorieën: Bewegen
Verlanglijst Delen
Deel cursus
Pagina link
Deel op social media

Over cursus

Bewegen: Actief naar een Gezonder Leven

De module ‘bewegen’ in ons leefstijlprogramma benadrukt het belang van fysieke activiteit voor een gezonde levensstijl. Deze module biedt een breed scala aan bewegingsopties, geschikt voor alle niveaus en interesses. Van laagintensieve activiteiten zoals wandelen en yoga tot meer intensieve trainingen zoals krachttraining en HIIT (High-Intensity Interval Training), er is voor ieder wat wils.

Je leert over de voordelen van regelmatige lichaamsbeweging, niet alleen voor je fysieke gezondheid, maar ook voor je mentale welzijn. De module bevat praktische tips en strategieën om beweging in je dagelijks leven te integreren, ongeacht je huidige fitnessniveau.

Daarnaast wordt de nadruk gelegd op het plezier van bewegen en het vinden van een vorm van lichaamsbeweging die je leuk vindt, wat essentieel is voor langdurige betrokkenheid en succes. Met deze module word je aangemoedigd en ondersteund om actief te werken aan je gezondheid en welzijn.

Toon meer

Cursus inhoud

Uitleg trainingsmethoden

  • DST
    00:24

Video oefeningen uitleg

Workout inspiratie
Oefeningen en uitvoeringen van oefeningen zijn legio. Veel mensen hebben behoefte aan inspiratie m.b.t. oefenschema’s. Dit is precies hetgeen wat jij hier kunt vinden. oefeningen met eventueel variaties die je kunt doen. Goed om te realiseren is met alle oefeningen dat het belangrijk is om de juiste uitgangshouding aan te nemen. Afhankelijk van je persoonlijke doelstelling met een oefening kan een oefening aangepast worden. Mocht je behoefte hebben aan instructies of advies op maat. Neem dan contact met mij op zodat we hier samen na kunnen kijken en een passend oefenschema kunnen maken. Ook bij twijfel over de uitvoering van een oefening. Is het goed om samen even te kijken of de juiste techniek wordt toegepast en/of de oefening te optimaliseren om blessures te voorkomen. Aan de inspiratie, work-out en oefeningen uitleg, kunnen geen rechten ontleend worden. U bent zelf verantwoordelijk voor een juiste toepassing van de oefeningen, trainingsfrequentie, intensiteit van de oefeningen.

Challenge