Module voeding

Categorieën: Voeding
Verlanglijst Delen
Deel cursus
Pagina link
Deel op social media

Over cursus

Over voeding is er heel veel geschreven de afgelopen jaren. Er zijn vele stromingen ontstaan de afgelopen jaren. Diëten daar kan je uit kiezen. Er wordt gesuggereerd dat de schijf van 5 niet klopt. Dat de belangen van de industrie in de schijf van 5 doorklinken. Hoe het ook zit de discussies over voeding zullen de komende jaren nog doorgaan.

De doelstelling van deze module is om je wat achtergrond informatie te geven. Wat je de mogelijkheid geeft om zelf je afwegingen te maken. Of je verder te gaan verdiepen in een bepaald onderwerp.

Cursus inhoud

Ervaringsverhalen
Ervaringsverhalen Er zijn cliënten die actief aan de gang zijn gegaan met de verschillende factoren waarmee wij leefstijl en ervaren gezondheid kunnen beïnvloeden. Soms krijgen wij toestemming om een verhaal met jullie te delen. Dat is natuurlijk super mooi dat deze ervaringen er zijn en verhalen gedeeld mogen worden. En deel ik deze verhalen met veel liefde met jullie. Echter wil ik wel de disclaimer hierbij aanbrengen dat de ervaringen persoonlijk zijn. En dat er geen garanties gegeven kunnen en mogen worden en/of dat er hier claims gedaan worden. Mocht je gezondheidsklachten ervaren is het belangrijk om voor de juiste diagnose wel een arts te raadplegen en niet zelf te gaan dokteren en uit te proberen. Voedingssupplementen mogen nooit ter vervanging van een medische behandeling gebruikt worden, voedingssupplementen kunnen helpen om het zelfherstellend vermogen te activeren, het is belangrijk dat je hier wel op een juiste manier mee omgaat. Indien wenselijk kunnen wij u adviseren en begeleiden samen met de experts uit het netwerk. Om jouw van een zo goed en persoonlijk op maat gemaakt advies te geven. Door de persoonlijke begeleiding kunnen wij je leren hoe jij je gezondheid zo goed mogelijk kunt optimaliseren. Een voedings- en/of voedingssupplementen advies is persoonlijk en is voor iedereen anders. Er bestaat geen one size fits all solution. Het is te allen tijde aan jezelf om een afweging te maken m.b.t. het gebruik van voedingssupplementen. De reden dat ik de verhalen die gedeeld mogen worden met jullie deel is ter kennisgeving en bewustwording dat je met de keuze die je nu maakt je eigen gezondheid kan verbeteren. Ze zeggen weleens: als jij doet wat jij altijd al deed, dan krijg je hetzelfde resultaat. Wil jij een ander resultaat, kun jij vandaag een andere keuze maken. Wil jij meer weten of overleggen neem gerust contact op.

 • Ervaringsverhalen
  02:23
 • Hele bijzondere ervaring
  02:41
 • Ervaring van een klant
  00:00
 • Haargroei
  00:00

Dieten

Informatie

Challenge