Wie is Leonie?

Leonie de bree

Leer mij kennen

Hoe ik ben begonnen

Tijdens mijn opleiding fysiotherapie had ik al veel interesse in de psychologie van de mensen. De keuzevakken die ik heb gevolgd zijn daarom psychologie A en sportpsychologie geweest. De minor die ik koos als afstudeerrichting was preventie en gezondheidsbevordering. Waarom ik deze keuze heb gemaakt is omdat ik geloof dat leefstijl een belangrijke invloed heeft op het ontwikkelen en ervaren van gezondheidsklachten.

Na mijn opleiding heb ik mij op verschillende vlakken binnen de gezondheidszorg verdiept onder andere motiverende gespreksvoering en NLP.

Niet alleen op werkgebied maar ook op persoonlijk vlak kies ik ervoor om mezelf te ontwikkelen. Dit heeft voor mij mede bijgedragen dat ik af en toe naar een coach ga, gesprekken aan gaan om meer tot jezelf te komen. inzicht te krijgen welke keuze wil ik maken en waarom steeds meer in contact komen met mezelf.

Mocht je meer willen weten wat ik allemaal gedaan heb aan scholingen en cursussen. 

Inspirerend

Jouw nieuwe leven

Leefstijl coaching gaat over meer dan alleen fysieke gezondheid – het gaat over het in evenwicht brengen van alle aspecten van je leven om een echt vervullend en vreugdevol leven te leiden. Het gaat over het ontdekken van je passies, het verwezenlijken van je doelen en het ontwikkelen van krachtige gewoonten die je ondersteunen op jouw reis naar welzijn.

Bij Leefstijl Coach Leonie zijn we er om je te begeleiden op deze reis. Of je nu worstelt met stress, op zoek bent naar een betere levensbalans, of gewoon de beste versie van jezelf wilt worden, we zijn hier om je te helpen.

Neem de eerste stap vandaag nog. Neem contact met ons op en ontdek hoe leefstijl coaching je kan helpen om een gezonder, gelukkiger en meer vervullend leven te leiden.

Wist je dit al over

Leefstijl coaching

Wist je dat lifestyle coaching meer is dan alleen begeleiding op het gebied van voeding en beweging? Het omvat alle aspecten van ons leven – van werk en relaties tot zelfzorg en persoonlijke groei. Door aan deze facetten te werken, kunnen we een meer evenwichtig en voldoening gevend leven creëren.

0 +

Verschillende cursussen

0 +

Jaar ervaring

0 +

Tevreden klanten

Blogs

Laatste blogs

Mijn verhaal: persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling staat ook bekend als persoonlijke groei. Dit is…

Wat doet een holistische coach?

Als holistische coach kijk ik naar het geheel van de…

Verbeter Bedrijfsprestaties met Leefstijl Coaching

Verbeter Bedrijfsprestaties met Leefstijl Coaching

In de steeds competitievere wereld van het bedrijfsleven is voortdurende…